Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολωνία: Συναγερμός στο αεροδρόμιο Βαρσοβίας μετά από απειλή για βόμβα – Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους

Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς – Ήρθαν στα χέρια διαδηλωτές με συμβολαιογράφους

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς – Ήρθαν στα χέρια διαδηλωτές με συμβολαιογράφους

Σε αντιπαράθεση με συμβολαιογράφους ήρθαν μέλη των κινημάτων που αντιτίθεται στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

Πολίτες που βρισκόντουσαν στον χώρο του Ειρηνοδικείου Αθηνών για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους συμβολαιογράφους οι οποίοι κάθονταν σε ένα χώρο κοντά στο κυλικείο.

https://www.youtube.com/watch?v=AWnltZiKiKA

Εκεί ένας διαδηλωτής φώναξε ότι οι συμβολαιογράφοι πραγματοποιούν τον πλειστηριασμό ηλεκτρονικά από το κυλικείο και αμέσως επικράτησε ένταση με τους διαμαρτυρόμενους να διώχνουν έξω από το κτήριο τους συμβολαιογράφους.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Την ώρα που οι συμβολαιογράφοι επιχειρούσαν να απομακρυνθούν για να επιστρέψει η ηρεμία, ένας από τους διαμαρτυρόμενους κατήγγειλε ότι μια συμβολαιογράφος τον έσπρωξε βίαια και αμέσως τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Η κ. Κωνστατνοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μαζί με μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», ζήτησαν την σύλληψη της συμβολαιογράφου για βιαιοπραγία κάτι που έγινε από τους αστυνομικούς. Η συμβολαιογράφος προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σκηνές ροκ στο Ειρηνοδικείο - Συμβολαιογράφοι έρχονται στα χέρια με διαδηλωτές [pics, vids]

YouTube thumbnail

YouTube thumbnail

YouTube thumbnail

Σύμφωνα μες τους διαδηλωτές, μεταξύ των 25 πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα, οι 15 αφορούσαν σπίτια, πρώτες κατοικίες, ενώ οι υπόλοιποι αφορούσαν επιχειρήσεις.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ένταση και στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης

Ένταση επικράτησε και στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και της Αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μέλος του Συντονισμού ανέβηκε στην έδρα και απαίτησε από τους συμβολαιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα να αποχωρήσουν.

Η Αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τον διαδηλωτή. Οι υπόλοιπο συγκεντρωμένοι αντέδρασαν με αποτέλεσμα να επικρατήσει για αρκετή ώρα ένταση τόσο στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου , όσο και έξω από αυτή, ενώ προς την έδρα πετάχτηκε και μπουκάλι με νερό.

Την ίδια στιγμή οι συμβολαιογράφοι φυγαδεύτηκαν.

Άνδρες της Αστυνομίας προσπάθησαν να συλλάβουν δύο άτομα ωστόσο με παρέμβαση των μελών του συντονισμού δεν τα κατάφεραν.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης είχε ανακοινώσει την απόφαση να μην επιτρέψει κανένα πλειστηριασμό από δω και στο εξής μέχρι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και να βρεθεί ένας νόμος που θα προστατεύει την λαϊκή κατοικία και περιουσία πήρε.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]