Αθήνα Καιρός

Στο ΣτΕ κατέφυγε η εισαγγελέας Τσατάνη για τη στέρηση του μισθού της

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στο ΣτΕ κατέφυγε η εισαγγελέας Τσατάνη για τη στέρηση του μισθού της

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβούλιου του Αρείου Πάγου, με την οποία επικυρώθηκε απόφαση που της επέβαλε την ποινή της στέρησης μισθού 60 ημερών.

Ειδικότερα, η πειθαρχική ποινή στην κυρία Τσατάνη επιβλήθηκε λόγω των χειρισμών της στην υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπολου – χειρισμοί οι οποίοι κρίθηκαν πως δεν συνάδουν με τα καθήκοντα της. Παράλληλα, της αποδίδεται και βαριά αμέλεια, κάτι που στοιχειοθετεί το πειθαρχικό παράπτωμα της τέλεσης πράξεων ασυμβίβαστων προς το αξίωμά της, που θίγουν το κύρος της και το κύρος της Δικαιοσύνης.
Στην προσφυγή της, η κυρία Τσατάνη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζει ότι έχει παραβιαστεί η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και η ελληνική νομοθεσία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]