Πέθανε η μητέρα του Δημήτρη Κουτσούμπα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Πέθανε η μητέρα του Δημήτρη Κουτσούμπα

Τα θερμά της συλλυπητήρια στον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για την απώλεια της μητέρας του, Ευσταθίας, εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

«Η Ευσταθία Κουτσούμπα γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Βελεσσιώτες του νομού Φθιώτιδας. Παντρεύτηκε τον Αποστόλη Κουτσούμπα το 1954 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τη Ντίνα.

Ο ένας αδελφός της, Θωμάς Πανάρας, εκτελέστηκε το 1949 από το Έκτακτο Στρατοδικείο στην Ξηριώτισσα Λαμίας, ως μέλος του ΚΚΕ.

Η Ευσταθία Κουτσούμπα, σταθερός οπαδός του κόμματος όλα τα χρόνια, ακολούθησε την αγωνιστική πορεία του συντρόφου της Αποστόλη, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά τον Ιούλιο του 1991. Συνέχισε να αγωνίζεται στο πλευρό της ΚΟ Φθιώτιδας, με σύντροφό της τον «Ριζοσπάστη». Μέχρι τον θάνατό της είχε την έγνοια της πορείας του κόμματος και των αγώνων του λαού μας.

Εκτός από τα παιδιά της, Δημήτρη και Ντίνα, μεγάλωσε τα εγγόνια της, Βαγγέλη, Αποστόλη και Ευσταθία, ενώ είχε και τη χαρά να γνωρίσει και δύο δισέγγονα, τον Κωνσταντίνο και την Άννα.

Η κηδεία της θα γίνει από το νεκροταφείο της Ξηριώτισσας Λαμίας αύριο Πέμπτη 25 Μαϊου, στις 15:00»

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version