Αθήνα Καιρός

Σάρα Φέργκιουσον: Άσχημα νέα και για την πρώην σύζυγο του Άντριου – Την διώχνουν από το σπίτι – Θα πρέπει να βρει μόνη της κατοικία

4 λεπτά
Σάρα Φέργκιουσον: Άσχημα νέα και για την πρώην σύζυγο του Άντριου – Την διώχνουν από το σπίτι – Θα πρέπει να βρει μόνη της κατοικία

Η Σάρα Φέργκιουσον, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να βρει τη δική της στέγαση, μετά την απόφαση να απομακρυνθούν ο Άντριου και εκείνη από το Royal Lodge.

Η Σάρα Φέργκιουσον θα πρέπει να βρει το δικό της σπίτι αφού αυτή και ο Πρίγκιπας Άντριου ειδοποιήθηκαν να φύγουν από το Royal Lodge.

Είχε αναφερθεί ότι ο Άντριου και η πρώην σύζυγός του Σάρα είχαν συμφωνήσει να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στο Royal Lodge σε αντάλλαγμα για δύο ξεχωριστές κατοικίες. Ωστόσο, φαίνεται τώρα ότι εκείνη δεν θα λάβει στέγαση, ενώ ο Άντριου θα μετακομίσει στο Εντυπωσιακό Κτήμα Σάντρινγχαμ.

Ανακοίνωση Παλατιού

Ο Βασιλιάς ξεκίνησε τη διαδικασία για να αφαιρέσει τους τίτλους από τον Πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος θα μετακομίσει από το σπίτι του στο Ουίνδσορ και θα μεταφερθεί στο Σάντρινγχαμ. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο Άντριου συμφώνησε να εγκαταλείψει το Royal Lodge, καθώς η σύνδεσή του με τον παιδόφιλο χρηματοδότη Τζέφρι Έπσταϊν συνεχίζει να προκαλεί αντιπαράθεση.

Ο πρίγκιπας Άντριου αντιμετωπίζει ιδιωτική δίωξη, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται υπό έντονο έλεγχο για την πρώην φιλία του με τον παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν .

Η ομάδα εκστρατείας Republic αναφέρει ότι έχει δώσει εντολή σε δικηγόρους να διερευνήσουν την ατιμασμένη βασιλική οικογένεια σχετικά με κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, διαφθορά και ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσιο αξίωμα.

Ο ατιμασμένος γαλαζοαίματος, ο οποίος συμφώνησε να παραιτηθεί από τους τίτλους του μετά από συνεχείς πιέσεις λόγω των σχέσεών του με τον Τζέφρι Έπσταϊν , έχασε τον τίτλο του «πρίγκιπα».

«Θα είναι πλέον γνωστός ως Άντριου Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απόψε.

Η δήλωση ανέφερε: «Η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα μια επίσημη διαδικασία για την αφαίρεση του Στυλ, των Τίτλων και των Τιμών του Πρίγκιπα Ανδρέα». «Ο πρίγκιπας Άντριου θα είναι πλέον γνωστός ως Άντριου Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ. Η μίσθωση της Βασιλικής Στοάς από τον ίδιο, μέχρι σήμερα, του παρέχει νομική προστασία για να συνεχίσει να διαμένει.»

«Έχει πλέον επιδοθεί επίσημη ειδοποίηση για την παραίτηση από το μίσθωμα και θα μετακομίσει σε εναλλακτική ιδιωτική στέγαση.»

«Αυτές οι επικρίσεις κρίνονται απαραίτητες, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του.»

«Οι Αυτού Μεγαλειότητές τους επιθυμούν να καταστήσουν σαφές ότι οι σκέψεις τους και η απόλυτη συμπάθειά τους ήταν και θα παραμείνουν με τα θύματα και τα θύματα κάθε μορφής κακοποίησης».

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]