Σε… καμπαρέ μετέτρεψε τον Λούβρο ο Μακρόν [εικόνες & βιντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σε… καμπαρέ μετέτρεψε τον Λούβρο ο Μακρόν [εικόνες & βιντεο]

Σάλος προκλήθηκε με την παρουσία χορευτριών που παρέπεμπαν σε σόου-καμπαρέ, ως μέρος των εορτασμών της νίκης του Εμμανουέλ Μακρόν στον Λούβρο.

Αυτό ήταν αφορμή για πολλούς να κατηγορήσουν τον Εμανουέλ Μακρόν πως γύρισε την πλάτη στα φεμινιστικά του ιδεώδη.

Η Αν Σεσίλ Μελφέρτ, πρόεδρος ομάδας για τα δικαιώματα των γυναικών, ανέφερε σχετικά: «Ποιες είναι αυτές οι γυναίκες με κόκκινα εσώρουχα που βρίσκονται στο Λούβρο και τι συμβολίζουν; Δεν το καταλαβαίνω». Σχολιάζοντας την εκδήλωση, η γαλλική Le Monde έγραψε χαρακτηριστικά «Σκηνή άξια ενός ροκ αστεριού», προσθέτοντας πως η ατμόσφαιρα θύμιζε «νυχτερινό κέντρο διασκέδασης».

«Είμαι συγκλονισμένος από τα ρούχα που φορούν αυτές οι χορεύτριες του Μακρόν. Είναι με τα εσώρουχά τους; Είναι αυτή η εικόνα της Γαλλίας;», διερωτήθηκε ένας χρήστης των social media, ενώ μία άλλη έγραψε: «Μοιάζει με Eurovision».

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο:

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version