Νεκρός 17χρονος φοιτητής από σφαίρα στο κεφάλι σε διαδηλώσεις στο Καράκας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νεκρός 17χρονος φοιτητής από σφαίρα στο κεφάλι σε διαδηλώσεις στο Καράκας

Ένας 17χρονος βενεζουελανός φοιτητής σκοτώθηκε από σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια διαδηλώσεων που διεξάγονται στην πρωτεύουσα Καράκας, σύμφωνα με τρεις πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας και μια ιατρική πηγή.

Σύμφωνα με τον Αμαντέο Λέιβα, διευθυντή της κλινικής όπου διεκομίστηκε ο φοιτητής, ο 17χρονος χτυπήθηκε από πυρά που έριξαν άγνωστοι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και έριξαν επίσης δακρυγόνα εναντίον μιας διαδήλωσης.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα για να σχολιάσουν το περιστατικό.

Δυνάμεις ασφαλείας έκαναν χρήση δακρυγόνων ενάντια σε διαδηλωτές που διεξάγονται ενάντια στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο στο Καράκας και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version