Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνέβη για πρώτη φορά – Ο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου»

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνέβη για πρώτη φορά – Ο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, υιοθέτησε για πρώτη φορά τον όρο «εγκληματίας πολέμου» για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Τζο Μπάιντεν αλλά και όλα τα κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ απέφευγαν μέχρι σήμερα να αποκαλέσουν τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ως «εγκληματία πολέμου», λόγω του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία εδώ και 21 ημέρες, μετά τη ρωσική εισβολή.

Στο παρελθόν, ο Λευκός Οίκος είχε αποφύγει τη χρήση της φράσης «εγκληματίας πολέμου», επικαλούμενος μια συνεχιζόμενη έρευνα για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version