Αθήνα Καιρός

Κάλεσμα της Μέρκελ σε Ισπανία και Πορτογαλία να επενδύσουν περισσότερα στην ηλιακή ενεργεια

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κάλεσμα της Μέρκελ σε Ισπανία και Πορτογαλία να επενδύσουν περισσότερα στην ηλιακή ενεργεια

Τη συμβουλή προς Ισπανία και Πορτογαλία να επενδύσουν περισσότερα κεφάλαια στην ηλιακή ενέργεια και να αποκτήσουν καλύτερη σύνδεση με τη Γαλλία, έδωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ.

«Η σύνδεση μεταξύ Γαλλίας και Ιβηρικής χερσονήσου είναι ένα τεράστιο πρόβλημα», υποστήριξε η κυρία Μέρκελ και προσέθεσε «πρόκειται (σ.σ.: Ισπανία και Πορτογαλία) για δύο χώρες που έχουν τη φυσική δυνατότητα να αυξήσουν την παραγωγή ηλιακής ενέργειας».

Η κυβέρνηση Μέρκελ προωθεί την αύξηση χρήσης ηλιακής και αιολικής ενέργειας καθώς η χώρα της προετοιμάζεται να διακόψει τη λειτουργία πυρηνικών εργοστασίων παραγωγής ενέργειας το 2022. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καλύπτουν το 25% της συνολικής κατανάλωσης στη Γερμανία ετησίως.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]