«Θέλουμε από την Τουρκία να εμποδίσει την είσοδο ρωσικών αεροσκαφών», είπε σε έκτακτη συνέντευξη ο Ουκρανός πρέσβης στην Άγκυρα βάζοντας και ζήτημα ενάεριου χώρου ενώ είχε ζητήσει προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να κλείσει τα στενά του Βοσπόρου και τα Δαρδανέλια για τα ρωσικά πλοία.
«Ζητάμε να κλείσουν ο εναέριος χώρος, ο Βόσπορος και τα Δαρδανέλια. Μεταφέραμε το σχετικό αίτημα στην τουρκική πλευρά. Παράλληλα θέλουμε να επιβληθούν κυρώσεις στη ρωσική πλευρά», δήλωσε ο πρεσβευτής Βασίλ Μπόντναρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Άγκυρα.
«Επιχειρώντας να πατήσει σε δύο βάρκες» και να πουλάει αεροσκάφη Μπαϊρακτάρ στην Ουκρανία, επιδιώκοντας παράλληλα στενές σχέσεις με τη Ρωσία, ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται σε συμπληγάδες.
Κατά την χθεσινή συνομιλία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ταγίπ Ερντογάν απέτυχε και πάλι «να λάβει εξουσιοδότηση ως μεσολαβητής».
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Δείτε live – Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις σε Κίεβο, Οδησσό και αρκετές πόλεις στα ανατολικά
- Ουκρανία: Δραματικές στιγμές στο Κίεβο – Σειρήνες πολέμου ηχούν στην πόλη
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους από φωτιά σε σπίτι
- Κορονοϊός: Με μάσκες τις Αποκριές… αλλά χειρουργικές
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
