«Χαστούκι» στον Μαδούρο από την Δικαιοσύνη: Ακυρώθηκε η απόφαση για έλεγχο της Βουλής

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
«Χαστούκι» στον Μαδούρο από την Δικαιοσύνη: Ακυρώθηκε η απόφαση για έλεγχο της Βουλής

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας, που θεωρείται φίλα προσκείμενο προς τον πρόεδρο της χώρας Νικολάς Μαδούρο, ανακάλεσε σήμερα την απόφασή του να αναλάβει αυτό την άσκηση των εξουσιών του Κοινοβουλίου, στο οποίο την πλειοψηφία διαθέτει η αντιπολίτευση, λίγες ώρες μετά τις μαζικές διαδηλώσεις που συντάραξαν τη χώρα.

Η σχετική ανάκληση, η οποία δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ακυρώνει την προηγούμενη της 30ης Μαρτίου με την οποία αποφάσιζε να αποσπάσει τις εξουσίες από το Κοινοβούλιο και να άρει την κοινοβουλευτική ασυλία των βουλευτών. Η απόφαση τούτη είχε προκαλέσει διεθνή κατακραυγή και σημαδεύτηκε από περαιτέρω κοινωνική και πολιτική κλιμάκωση στην δοκιμαζόμενη από την κρίση πετρελαιοπαραγωγική χώρα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version