Κανονικά η αυριανή τριμερής συνάντηση Ρωσίας-Τουρκίας-Ιράν για το μέλλον της Συρίας

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κανονικά η αυριανή τριμερής συνάντηση Ρωσίας-Τουρκίας-Ιράν για το μέλλον της Συρίας

Οι συνομιλίες για το μέλλον της Συρίας που είναι προγραμματισμένες για αύριο, Τρίτη (20/12), στη Μόσχα, ανάμεσα στη Ρωσία, την Τουρκία και το Ιράν θα πραγματοποιηθούν κανονικά, παρά τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα, όπως ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας Λεονίντ Σλούτσκι.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας του Ιράν και της Τουρκίας επρόκειτο να συναντηθούν αύριο στη Μόσχα.

Μια διπλωματική πηγή στην τουρκική πρεσβεία στην Μόσχα δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο TASS ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα ταξιδέψει στη Μόσχα.

«Η τριμερής συνάντηση Ρωσίας – Ιράν – Τουρκίας που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα τουρκικών Μέσων ενημέρωσης, ο Τούρκος ΥΠΕΞ βρισκόταν στην αεροπορική πτήση προς τη ρωσική πρωτεύουσα την ώρα της δολοφονίας του πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version