Λεωφορεία μπαίνουν στο Χαλέπι για τη μεταφορά προσφύγων και ανταρτών

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Λεωφορεία μπαίνουν στο Χαλέπι για τη μεταφορά προσφύγων και ανταρτών

Λεωφορεία έχουν αρχίσει να εισέρχονται στις περιοχές ανατολικά του Χαλεπίου, υπό την επίβλεψη του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού (ICRC), αλλά και της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA.

Τα λεωφορεία θα μεταφέρουν αντάρτες, αλλά κι αμάχους. Η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Συρία, Ελίαζμπεθ Χοφ, δήλωσε ότι μία ομάδα του αναφερόμενου οργανισμού κατευθύνεται στη Ραμούσα στα νοτιοδυτικά του Χαλεπίου, όπου και θα διεξαχθεί η επιχείρηση της εκκένωσης.

Τηλεοπτικά πλάνα της συριακής τηλεόρασης δείχνουν λεωφορεία να έχουν παρκάρει σε διασταύρωση στη Ραμούσα, με τη συνοδεία ενός οχήματος της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου, ενώ στην περιοχή υπάρχουν κι άλλα μεγαλύτερα οχήματα του ICRC και της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου.

Ωστόσο, μία εκπρόσωπος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στη Γενεύη, δήλωσε ότι δε μπορεί να επιβεβαιώσει τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version