Πρόκληση Τσαβούσογλου: Μιλούν για διεθνές δίκαιο αυτοί που πετούν δακρυγόνα σε αθώους

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Πρόκληση Τσαβούσογλου: Μιλούν για διεθνές δίκαιο αυτοί που πετούν δακρυγόνα σε αθώους
Νέα πρόκληση Τσαβούσογλου: Ελλάδα και Κύπρος στηρίζουν τρομοκράτες

Σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Με ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία έχει ανεβάσει και φωτογραφίες από τα σύνορα, ο Τσαβούσογλου αναφέρει επικριτικά: «Κοιτάξτε εκείνους που μας διδάσκουν μαθήματα διεθνούς δικαίου! Ρίχνουν βόμβες δακρυγόνων σε χιλιάδες αθώους ανθρώπους που βρίσκονται στα σύνορά τους. Αλλά έχετε υποχρέωση να μεταχειρίζεστε ως ανθρώπους όσους έρχονται στην πόρτα της Ελλάδας!».

Mάλιστα, ο Τούρκος ΥΠΕΞ έχει συνημμένο το tweet Νίκου Δένδια, στο οποίο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ανέφερε: «Η αυτοσυγκράτηση δεν είναι αδυναμία, αλλά δύναμη, εδραιωμένη στην πεποίθηση ότι συμπεριφορές σεβασμού προς το Διεθνές Δίκαιο υπερισχύουν κάθε παραβατικότητας».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version