Αστυνομικοί στη Γαλλία σκότωσαν άνδρα που τους απειλούσε με μαχαίρι

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αστυνομικοί στη Γαλλία σκότωσαν άνδρα που τους απειλούσε με μαχαίρι
Πυροβολισμοί έξω από τέμενος στην Βρέστη της Γαλλίας – Δύο τραυματίες!

Αστυνομικοί σήμερα πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα που τους απειλούσε με ένα μαχαίρι στην επιχειρηματική συνοικία στη Γαλλία.

Ένας φρουρός ασφαλείας ειδοποίησε την αστυνομία για την παρουσία ενός άνδρα οπλισμένου με μαχαίρι στην Πλατεία Λα Ντεφάνς.

Ο ύποπτος έτρεξε προς την κατεύθυνση τριών αστυνομικών, που είχαν σπεύσει στην περιοχή για να ελέγξουν την κατάσταση, κραδαίνοντας το μαχαίρι και φωνάζοντας «Θα σας σκοτώσω», είπαν οι ίδιες πηγές.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν επτά φορές με δύο από τις σφαίρες να χτυπούν τον άνδρα στο στήθος και στον μηρό. Ο άνδρας δεν έφερε πάνω του προσωπικά έγγραφα.

Οι αρχές κάλεσαν τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version