Δύο νέες συλλήψεις για τον φόνο της 38χρονης που βρέθηκε σε φρεάτιο στην Κύπρο

18/04/19 • 23:33 | UPD 18/04/19 • 23:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Υπενθυμίζεται ότι υπό κράτηση τελεί και ο πρώην σύντροφος της 38χρονης ο οποίος ωστόσο αρνείται ανάμιξη.

Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση φόνου της 38χρονης Marry Rose Tiburcio από τις Φιλιππίνες, η οποία εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Κυριακή, σε φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, ενώ την ίδια ώρα εξακολουθεί να αγνοείται το εξάχρονο κοριτσάκι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε δύο Ελληνοκύπριους από τη Λευκωσία, 30 και 35 ετών, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία μετά τις έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και αφού συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στο τμήμα για ανάκριση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στον REPORTER ότι ο ένας εκ των δύο, 35 ετών που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά, φαίνεται να είναι το πρόσωπο με το οποίο η άτυχη 38χρονη θα συναντιόταν μαζί του και θα διανυκτέρευε στην οικία του, όπως το θύμα είχε πει στην φίλη της, ενώ μαζί της ήταν και η κόρη της.

Όπως ακούστηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το θύμα τον είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου με το όνομα «Ορέστης».

O 35χρονος θεωρείται πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση, ενώ και οι δύο θα περάσουν από εξαντλητική ανάκριση σε μία προσπάθεια να λύσουν τη μυστήρια αυτή υπόθεση και να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την κατάληξη της εξάχρονης Sierra, η οποία αγνοείται επίσης από τις τέσσερις του περασμένου Μαΐου.

Σε ότι αφορά τον 30χρονο, επίσης η σύλληψη του έγινε μετά την έρευνα του ηλεκτρονικού εγκλήματος και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συνδέεται με το προφίλ του «Ορέστη» στο οποίο χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία του.

Μάλιστα την Τρίτη είχε ανακριθεί και δήλωσε άγνοια για την φωτογραφία του και ως εκ τούτου δεν είχε συλληφθεί.

Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.

Υπενθυμίζεται ότι υπό κράτηση τελεί και ο πρώην σύντροφος της 38χρονης ο οποίος ωστόσο αρνείται ανάμιξη.

Copy link
Powered by Social Snap