Ανατριχιαστικό βίντεο: Οι θεατές σε γήπεδο μπάσκετ του Στρασβούργου τραγουδούν τη «Μασσαλιώτιδα» [βίντεο]

12/12/18 • 11:28 | UPD 12/12/18 • 11:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι οπαδοί του Στρασβούργου άρχισαν αυθόρμητα να τραγουδούν των εθνικό ύμνο της Γαλλίας, τη Μασσαλιώτιδα, στη μνήμη των θυμάτων σε μια ατμόσφαιρα που προκαλεί ρίγη συγκίνησης, όπως αποτυπώνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter.

Μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή έλαβε χώρα στο Στρασβούργο, σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ, λίγη ώρα μετά την εκδήλωση της τρομοκρατικής επίθεσης στην πόλη που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Την ώρα που ο δράστης σκόρπιζε τον τρόμο και οι Αρχές εξαπέλυαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του οι περίπου 5.000 θεατές που είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον αγώνα της τοπικής ομάδας Στρασμπούρ κόντρα στην Olimpija Ljubljana στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του BCL και παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες μετά από εντολές της αστυνομίας υπό το φόβο να μην υπάρξουν περισσότερα θύματα.

Τότε, άρχισαν αυθόρμητα να τραγουδούν των εθνικό ύμνο της Γαλλίας, τη Μασσαλιώτιδα, στη μνήμη των θυμάτων σε μια ατμόσφαιρα που προκαλεί ρίγη συγκίνησης, όπως αποτυπώνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter.

Το γήπεδο εκκενώθηκε τελικά αργά τη νύχτα μετά την άρση των μέτρων.

Copy link
Powered by Social Snap