Αθήνα Καιρός

Δύο νεκρούς άφησε στο πέρασμά του από το Μεξικό ο τυφώνας Νιούτον

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Δύο νεκρούς άφησε στο πέρασμά του από το Μεξικό ο τυφώνας Νιούτον

Ο τυφώνας Νιούτον έπληξε την Τρίτη την χερσόνησο Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού, όπου σημειώθηκαν σφοδρές βροχοπτώσεις και αναφέρθηκαν τουλάχιστον δύο θάνατοι, δήλωσαν μεξικανοί αξιωματούχοι. Άλλοι τρεις άνθρωποι αγνοούνται.

Ο τυφώνας βρισκόταν το απόγευμα της Τρίτης (σ.σ. πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) 137 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του λιμένα Γουάιμας, με ανέμους μέγιστης ταχύτητας 120 χιλιομέτρων ανά ώρα, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων (NHC) των ΗΠΑ.

Ο Νιούτον αναμένεται να κινηθεί σήμερα βόρεια-βορειοδυτικά και να φθάσει στη νοτιοανατολική Αριζόνα, σύμφωνα με το NHC. Τα ακραία φαινόμενα αναμένεται ότι θα συνεχιστούν μέχρι το πρωί της Πέμπτης, κατά την ίδια πηγή.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]