H Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στην Μπραζίλια

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
H Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στην Μπραζίλια

Η ολυμπιακή φλόγα έφτασε σήμερα το μεσημέρι αεροπορικώς στη Μπραζίλια από τη Γενεύη, πρώτο βήμα μιας διαδρομής που θα ακολουθήσει σε όλη τη Βραζιλία μέχρι την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις αρχές Αυγούστου.

Η φλόγα αυτή θα ανάψει την ολυμπιακή δάδα, σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία της αρχηγού του κράτους Ντίλμα Ρούσεφ.
Η δάδα θα ταξιδέψει σε περισσότερες από 300 πόλεις και θα μεταφερθεί από 12.000 λαμπαδηδρόμους πριν από την άφιξή της στις 5 Αυγούστου στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά για την έναρξη των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στη Νότια Αμερική.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version