Εγκώμια Τραμπ για Κιμ Γιονγκ Ουν

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Εγκώμια Τραμπ για Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τη συμπεριφορά του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, κρίνοντας πως ήταν «πολύ ανοικτός» και «εκπληκτικός».

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, ο μεγιστάνας δήλωσε:
«Ο Κιμ ήταν πολύ ανοικτός και φανταστικός, ειλικρινά. Νομίζω ότι θέλει να δει κάτι να συμβαίνει».

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους επιβεβαίωσε επίσης τη διεξαγωγή μιας δεύτερης συνόδου μεταμύ του ιδίου και του Κιμ Γιονγκ Ουν «σε ένα όχι πολύ μακρινό μέλλον» μετά το πρώτο τετ α τετ μεταξύ τους τον Ιούνιο στη Σιγκαπούρη. Αναμένει μάλιστα ότι η σύνοδος αυτή θα ανακοινωθεί «πολύ σύντομα».

«Θα έχει παρόμοια μορφή, πιθανόν σε διαφορετική τοποθεσία» συμπλήρωσε ο μεγιστάνας, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Από την πλευρά του ο Μουν είπε ότι έφερε στον Τραμπ ένα προσωπικό μήνυμα από τον Κιμ και ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης ελπίζει να συναντηθεί σύντομα με τον Αμερικανό πρόεδρο.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version