Παραλήρημα Μπαχτσελί: Ελπίζω η Ελλάδα να μην ξεχνά την καταστροφή της Σμύρνης

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Παραλήρημα Μπαχτσελί: Ελπίζω η Ελλάδα να μην ξεχνά την καταστροφή της Σμύρνης

Εθνικιστικό παραλήρημα από τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος MHP, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη χορήγηση ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό, διαμήνυσε στην Ελλάδα να μην ξεχνά την 9η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία της Μικρασιατικής καταστροφής.

«Μια συμπεριφορά που δεν είναι καλή από την πλευρά της Ελλάδας. Ελπίζω να μην ξεχάσουν την 9η Σεπτεμβρίου μετά από αυτές τις συμπεριφορές» δήλωσε χαρακτηριστικά. Προηγουμένως, ο Μπαχτσελί είχε σχολιάσει και την υπόθεση κράτησης του αμερικανού πάστορα, Άντριου Μπράνσον, που έχει οδηγήσει στο έπακρο τις σχέσεις Τραμπ – Ερντογάν.

«Δεν πρόκειται για έναν πάστορα. Οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από το πραξικόπημα εναντίον της Τουρκίας, το κάνουν για να σώσουν τους συντρόφους τους» σημείωσε.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version