Ο Βίκτορ και η Αμαλίγια Κναβς, οι γονείς της Μελάνια Τραμπ, ορκίστηκαν πολίτες των ΗΠΑ σε σχετική τελετή, στη Νέα Υόρκη. Εως τώρα ζούσαν στη χώρα με πράσινη κάρτα.
Ο 74χρονος Βίκτορ- δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον γαμπρό του, τον πρόεδρο των ΗΠΑ- ήταν πωλητής αυτοκινήτων και η 73χρονη σύζυγός του εργαζόταν σε εργοστάσιο υφαντουργίας στη Σλοβενία, όπου μεγάλωσαν την κόρη τους.
Η Μελάνιγια, όπως ήταν αρχικά το όνομα της «Πρώτης Κυρίας» το άλλαξε σε Μελάνια Κνάους, όταν άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Το 1996 εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη και δύο χρόνια αργότερα γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]












![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)






![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)