Ο Τραμπ «ξενάγησε» τον Κιμ στο πολυτελές θωρακισμένο όχημά του [βίντεο]

12/06/18 • 10:51 | UPD 12/06/18 • 10:56

Επίδειξη της θωρακισμένης λιμουζίνας του έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Κιμ Γιονγκ Ουν στο περιθώριο της συνάντησης

Επίδειξη της θωρακισμένης λιμουζίνας του έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Κιμ Γιονγκ Ουν στο περιθώριο της συνάντησης κορυφής των δύο ηγετών στη Σιγκαπούρη.

Επιβεβαιώνοντας το θετικό κλίμα της συνάντησης των δύο ηγετών, λίγο μετά την ολοκλήρωση του γεύματος των δύο αντιπροσωπειών και πριν την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρώ, ο Ντόναλντ Τραμπ «ξενάγησε» τον Βορειοκορεάτη ηγέτη στη θωρακισμένη λιμουζίνα του, γνωστή με το προσωνύμιο «The Beast», δηλαδή «Το Θηρίο».

Βέβαια, ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε την ευκαιρία να «εξετάσει» το εσωτερικό μέρος του οχήματος μόλις για λίγα δευτερόλεπτα και υπό την επίβλεψη ενός άνδρα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, υπεύθυνου για την ασφάλεια του προέδρου των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Τραμπ και Κιμ υπέγραψαν κείμενο… αγνώστου περιεχομένου στην Σιγκαπούρη

Όπως αποτυπώνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φάνηκε ευχαριστημένος που είδε, έστω και για λίγο, το εσωτερικό του πολυτελούς και θωρακισμένου οχήματος αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων, που είναι σχεδιασμένο να αντέχει ακόμα και σε στρατιωτικού ή χημικού τύπου επιθέσεις.

Άλλωστε, είναι γνωστή η λατρεία του Βορειοκορεάτη για…τις «δυτικές» πολυτέλειες, καθώς σύμφωνα με την Ουάσινγκτον Ποστ, ο ίδιος έχει στην κατοχή του μια Mercedes Benz S600, που διαθέτει ακόμη και φορητή τουαλέτα.

Δείτε το βίντεο από την ξενάγηση του Κιμ στο «Θηρίο»: