Αθήνα Καιρός

Η Lactalis απέσυρε ακόμα 720 παρτίδες βρεφικού γάλακτος

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Η Lactalis απέσυρε ακόμα 720 παρτίδες βρεφικού γάλακτος

Tην απόσυρση 720 παρτίδων βρεφικού γάλακτος και άλλων προϊόντων λόγω του κινδύνου μόλυνσης από σαλμονέλα ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία Lactalis, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση για απόσυρση 625 παρτίδων.

“Η απόφαση που ελήφθη αφορά την ανάκληση από την αγορά του συνόλου των βρεφικών προϊόντων που παρασκευάστηκαν ή συσκευάστηκαν στο εργοστάσιό μας στην Κραόν από τις 15 Φεβρουαρίου του 2017”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η σαλμονέλα μπορεί να προκαλέσει από ήπια γαστρεντερικά συμπτώματα μέχρι πιο σοβαρές μολύνσεις. Είναι πιο επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα άτομα με αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]