Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν έκανε δώρο στον Πούτιν ένα κουταβάκι για τα γενέθλια του [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν έκανε δώρο στον Πούτιν ένα κουταβάκι για τα γενέθλια του [βίντεο]

Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν Γκουρμπανγκουλί Μπερντιμουχαμέντοφ, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε στο Σότσι με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, του έκανε δώρο για τα γενέθλια του (που ήταν στις 7 Οκτωβρίου) ένα κουτάβι ράτσας ‘αλαμπάι’ (Ποιμενικός Κεντρικής Ασίας) , στο οποίο έδωσαν το όνομα «Πιστός».

Η ράτσα ‘αλάμπάι,’ μαζί με τα χειροποίητα χαλιά και την αρχαία ράτσα αλόγων κούρσας ‘Αχάλ Τεκέ’ ,περιλαμβάνονται επισήμως στην εθνική κληρονομία του Τουρκμενιστάν. Είναι στρομπουλά χαδιάρικα και χαριτωμένα όταν είναι μικρά, ενώ όταν μεγαλώνουν γίνονται ατρόμητα τσοπανόσκυλα, ικανά να διώχνουν λύκους αλλά και κλέφτες.

https://www.youtube.com/watch?v=RZC3QT3cTZg

Ο Μπερντιμουχαμέντοφ, δίνοντας τις ευχές του στον πρόεδρο Πούτιν, εξήρε την συνεισφορά του στα ζητήματα της οικολογίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν επεσήμανε ότι δίνει μεγάλη σημασία στις διμερείς σχέσεις, όπως και στις επαφές που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ΚΑΚ (Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών).

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version