Το άβατο των δήθεν «αναρχικών» με τα ναρκωτικά

3 λεπτά
Το άβατο των δήθεν «αναρχικών» με τα ναρκωτικά

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι απίστευτο, ακόμα και για το άβατο των Εξαρχείων, το επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης εις βάρος ανδρών του Λιμενικού Σώματος, που, παρουσία εισαγγελέα, ερευνούσαν οικία της περιοχής για την ύπαρξη ναρκωτικών.

Εσωτερική εικόνα άρθρουΓράφει ο Γιάννης Ευαγγελίδης

Βγαίνοντας από το σπίτι, οι λιμενικοί, όπως περιγράφουν οι ίδιοι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με 50 άνδρες, οι οποίοι κρατούσαν πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, πιστόλια διαφόρων διαμετρημάτων και ρόπαλα και τους σημάδευαν με απειλητικές προθέσεις. Αμεσα φυγάδευσαν τον δικαστικό λειτουργό, ενώ οι υπόλοιποι προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την απειλή του πλήθους, που έφερε και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Με άλλα λόγια, οι εγκληματικές ομάδες όχι απλώς φαίνεται πως είχαν ειδοποιηθεί, αλλά ήταν και προετοιμασμένες για να επιτεθούν στους λιμενικούς. Και η Αστυνομία; Πού ήταν η Αστυνομία; Αυτό ήταν το εύλογο ερώτημα όλων αυτών που πληροφορήθηκαν το πρωτοφανές περιστατικό.

Η αρμόδια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γεροβασίλη, έσπευσε να δηλώσει ότι δεν είχε ενημέρωση για το συμβάν, όμως το Λιμενικό τη διαψεύδει, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι προ της έναρξης της επιχείρησης είχε ενημερωθεί αρμοδίως το οικείο Αστυνομικό Τμήμα! Πρόκειται για κωμικοτραγικές καταστάσεις που εξασθενίζουν ακόμα περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και παράλληλα γελοιοποιούν το κράτος στα μάτια των μελών που συνθέτουν τις εγκληματικές ομάδες.

Είναι προφανές ότι το καθεστώς πλήρους ανομίας που έχει επιβληθεί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θρέφει την εγκληματικότητα στο άβατο των Εξαρχείων, από τη στιγμή που η κυβέρνηση επιδεικνύει και ανοχή στην έκνομη δράση συγκεκριμένων ομάδων, αλλά και ανικανότητα στην αντιμετώπιση της εγκληματικής δραστηριότητας ακόμα και όταν πρόκειται για περιπτώσεις εμπορίου ναρκωτικών. Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη Πολιτεία του πλανήτη, μετά τον αφοπλισμό ανδρών Σωμάτων Ασφαλείας θα υπήρχαν αυτόματη επέμβαση των Ειδικών Δυνάμεων για τη σύλληψη των εγκληματιών και οργανωμένη δράση των διωκτικών Αρχών για την αντιμετώπιση των παραβατικών συμπεριφορών.

Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε καμία κινητοποίηση της Αστυνομίας για να βρει και να συλλάβει τους δράστες. Και, βεβαίως, αποδεικνύεται ότι υποτιθέμενοι αναρχικοί δεν είναι τίποτε άλλο από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που έχουν σχέση με τον βρόμικο κόσμο των ναρκωτικών.

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης είναι διευθυντής έκδοσης του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής 

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version