Ο πιο καλός σύμμαχος για την προετοιμασία του εορταστικού τραπεζιού για ακόμη μία φορά είναι ο Μασούτης και μία βόλτα από τα ψηφιακά και φυσικά καταστήματα του θα σας πείσει.
Τα γεμάτα ράφια, οι επιλογές για κάθε προτίμηση και οι προσφορές που κάνουν τη διαφορά, δημιουργούν την ιδανική βάση για το φετινό σου τραπέζι. Με φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα που θα αναδείξουν κάθε συνταγή, εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για προετοιμασίες γεμάτες άνεση και οικονομία.
Αυτές τις μέρες, μέχρι και 27/10, θα βρείτε όλο το ελληνικό χοιρινό κρέας 20% φθηνότερα με τη Mas Card – ιδανικό για το τραπέζι σου, είτε για να ψήσετε κάτι ιδιαίτερο, είτε για ετοιμάσετε το αγαπημένο οικογενειακό φαγητό στο φούρνο.
Και επειδή οίνος ευφραίνει καρδίαν ο Μασούτης προσφέρει επιλεγμένα κρασιά, ρετσίνες και αφρώδεις οίνους 30% φθηνότερα με τη Mas Card, για να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στη στιγμή σου. Από ένα δροσερό λευκό στο μεσημεριανό, μέχρι ένα αφρώδες για να σηκώσετε τα ποτήρια και να ευχηθείτε “στην υγειά μας”.

Η φετινή 28η Οκτωβρίου είναι η ευκαιρία να θυμηθούμε τι σημαίνει να είμαστε μαζί. Να στρώσουμε τραπέζι, να γελάσουμε, να πούμε ιστορίες, να περάσουμε όμορφα — χωρίς άγχος, με ποιότητα και τιμές που μας κάνουν να νιώθουμε “στο σπίτι μας”. Γιατί τελικά, το “μαζί” δεν χρειάζεται πολλά. Θέλει απλώς λίγη αγάπη, καλή παρέα και… τον Μασούτη δίπλα σου!
Θέλεις οικονομία, στην παράδοση και στη γεύση; Θέλεις Μασούτη.

