Αθήνα Καιρός

Δημοσίευμα από τα Κανάρια Νησιά και πιο συγκεκριμένα το «canarias7.es», αναφέρει ότι ο Σέρχιο Αραούχο επιθυμεί να επιστρέψει στην Λας Πάλμας και γι’ αυτόν τον λόγο αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

«Με έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα του πρόσφερε ανανέωση την οποία έχει αρνηθεί, η μόνη ευκαιρία που έχει να εκπληρώσει το όνειρό του θα ήταν να έρθει ελεύθερος, μια αδύνατη επιλογή αυτή τη στιγμή», τονίζει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Με τον Αραούχο να έχει επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες στα Κανάρια Νησιά όπου έχει αγοράσει σπίτι, ανάβοντας περισσότερες «φωτιές» σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Λας Πάλμας. Μάλιστα, η παρουσία του στη φιέστα ανόδου της ομάδας στη La Liga, έπαιξε και αυτή τον ρόλο της για να «ζεσταθεί» και πάλι η υπόθεση γύρω από το όνομα του «Τσίνο», όπως και οι δηλώσεις που είχε κάνει τότε: «Έχω βάλει στόχο και θέλω να ξαναγυρίσω στη Λας Πάλμας. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, αλλά σίγουρα θα το κάνω».

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει χωρίς να λάβει κάποιο ποσό, με τον Αργεντινό στράικερ να έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Από την μεριά του, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Ραμίρες, με δηλώσεις του εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Αραούχο θα επιστρέψει στην Λας Πάλμας. Αν όχι φέτος, του χρόνου όταν και θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Ένωση.

«Ο Σέρχιο Αραούχο ανυπομονεί να έρθει και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Έχει όμως συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Είναι πάντα σε φόρμα και σίγουρα μετά από αυτό το συμβόλαιο, το πιο λογικό είναι να επιστρέψει στη Λας Πάλμας. Έχουμε μια υπέροχη σχέση», υποστήριξε το αφεντικό του συλλόγου.

Ειδήσεις σήμερα

Χαμός στο Survivor – Σπάραξε στο κλάματα με την αποχώρηση

Μελαχρινή και κούκλα: Αυτό είναι το «Α» του Βασάλου;

Τα «μεγάλα» χείλη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έγιναν viral – Απολαύστε το νέο της look [Βίντεο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]