Συγκεκριμένα, εκτός από τους Φρανκ Ντιλικίνα και Μόντε Μόρις, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμού εδώ και μερικές βδομάδες έχοντας απουσιάσει από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια των ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη, στην εν λόγω λίστα προστίθεται πλέον και ο Κώστας Παπανικολάου.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και δεν θα καταφέρει να δώσει το “παρών” στην κρίσιμη αναμέτρηση της Ευρωλίγκα κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ο Παπανικολάου μετράει κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 5 πόντους, 2 ριμπάουντ αλλά και 4 τελικές πάσες ανά 20 λεπτά παρουσίας στη Greek Basketball League αλλά και 3 πόντους, 2 “σκουπίδια” και ισάριθμες τελικές πάσες στην Ευρωλίγκα.
Στα θετικά νέα βέβαια για την αρμάδα τον Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά την απουσία του από την αναμέτρηση στην Πόλη κόντρα στην τοπική Εφές, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είναι και πάλι στη διάθεση του Έλληνα προπονητή όντας έτοιμος από φυσικής κατάστασης.
Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό είναι και ο Κόρι Τζόζεφ, με τον άλλοτε Γκαρντ πολλαπλών ομάδων του ΝΒΑ και πιο πρόσφατα της Μονακό να αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής για πρώτη φορά με την προ ολίγων ημερών υπογραφή του με τους πρωταθλητές Ελλάδας εξαιτίας και του κενού που αφήνει η τριάδα των Ντιλικίνα, Μόρις και Παπανικολάου.
Ειδήσεις Σήμερα
- Τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: Την Πέμπτη (29/1) το πρωί η αεροδιακομιδή των τριών ασθενών στο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης
- Γερμανία: Έφοδος στα γραφεία της Deutsche Bank – Έρευνα για ξέπλυμα χρήματος
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου της Βιολάντα και δύο στελέχη