Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (21/08) ο Αρμάντο Γκονζάλες, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο για 4+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό.
Στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους, ο Μεξικανός επιθετικός υποσχέθηκε ότι «θα δώσει τα πάντα» με τη φανέλα των Πειραιωτών και δήλωσε πάρα πολύ χαρούμενος και πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη μεταγραφή του.
«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα παίξω γι’ αυτόν τον σύλλογο, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα και να αγωνιστώ μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους», τόνισε ο Γκονζάλες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο 23χρονος επιθετικός είπε ακόμη πως τις τελευταίες μέρες βλέπει πολλά βίντεο από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και είναι ενθουσιασμένος που θα το ζήσει από κοντά.
Έστειλε μάλιστα και μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ότι «αυτό που μπορείτε να περιμένετε από μένα είναι ότι θα δώσω τα πάντα, θα δώσω τα μέγιστα για την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τους οπαδούς και για την ομάδα».
Σημειώνεται ότι Ολυμπιακός και Τσίβας έχουν συμφωνήσει και πλέον απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο 23άχρονος στράικερ και εφόσον δεν παρουσιαστεί απρόοπτο στ’ αποτελέσματα, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 4+1 χρόνια με την ομάδα του Πειραιά.
Η Τσίβας θα εισπράξει 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπονται επιπλέον 2 εκατ. ευρώ σε μορφής μπόνους, με τη μεξικανική ομάδα να διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης του Αρμάντο Γκονσάλες.























