Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατάρρευση οροφής σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Κεραμεικό

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε για πρώτη φορά τι έγινε με τον Σλούκα και τον «έκλεψε» ο Παναθηναϊκός [βίντεο]

3 λεπτά
Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε για πρώτη φορά τι έγινε με τον Σλούκα και τον «έκλεψε» ο Παναθηναϊκός [βίντεο]

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Κώστα Σλούκα και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο κόουτς των ερυθρολεύκων να εννοηθεί πως ο Κώστας Σλούκας δεν ήταν διατεθειμένος να συμβιβαστεί με έναν συγκεκριμένο ρόλο και δεν έδειχνε διάθεση να… ακούσει.

Ολυμπιακός: Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας 

«Οι περισσότεροι παίκτες αξίωναν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ο καθένας με τον τρόπο του… Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι παίκτες θέλουν να παίζουν πολύ, να παίρνουν πολλές προσπάθειες και plays για τους ίδιους, να νιώθουν σημαντικοί. Εμείς πρέπει να πετύχουμε το τελευταίο, αλλά έχουμε παράλληλα να διαχειριστούμε το ίδιο το παιχνίδι. Η δουλειά μας είναι πάντα στην ίδια κατεύθυνση, άλλες φορές, πάντως, από διαφορετική αφετηρία. Πιστεύω στους χαρακτήρες και αν κάποιος είναι θετικός, θα ξεπεράσει και τις δυσκολίες», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Eurohoops ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Όσο για το αν είχε συζητήσει με τον Σλούκα για τον ρόλο του στη διάρκεια της περασμένης σεζόν, είπε: «Συζητούσαμε, όπως το έκανα με όλους τους παίκτες. Απλώς κάποιοι παίκτες είναι θετικοί στο να ακούσουν και άλλοι δεν μπορούν τόσο… Είναι θέμα προσωπικότητας και χαρακτήρα. Ξέρετε, ο κάθε παίκτης που έρχεται ως ένας ώριμος ενήλικας, δεν είναι εύκολο να αναδιαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Έχει κάποιες προσλαμβάνουσες από την παιδική ηλικία του, από την εφηβεία του, τον κύκλο των ανθρώπων που τον περιτριγυρίζουν και συχνά θέλουν να του λένε μόνο αυτά που θέλει να ακούσει. Με κάθε παίκτη υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας στη συνεργασία, η οποία μπορεί να πάει καλά ή και όχι. Αυτό συμβαίνει μέχρι και στην οικογένειά μας. Ακόμη και οι γάμοι, κάποιοι πάνε καλά και άλλοι όχι. Δεν είναι κανόνας πως θα γίνουμε κολλητοί με όλους όσους συνεργαζόμαστε. Πρέπει, όμως, όλοι να είμαστε στην ίδια σελίδα και να πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση, διότι αλλιώς δημιουργείται πρόβλημα».

Τέλος, ερωτηθείς αν μετά το τέλος της σεζόν είχε κάποια επαφή με τον Σλούκα για το θέμα του συμβολαίου του απάντησε… ξερά «Όχι!».

YouTube thumbnail

Πηγή: eurohoops.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ερωτευμένη ξανά η Τέιλορ Σουίφτ – Τους τσάκωσαν οι κάμερες [Βίντεο]

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη βουνό τον Οκτώβριο – Θα είναι καλύτερος μήνας της ζωής τους

«Τελευταίες βουτιές…» για την Τατιάνα Στεφανίδου: Εξόρμηση στο Αγκίστρι με τον Ευαγγελάτο [Βίντεο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]