Αθήνα Καιρός

Γιαννακόπουλος σε παίκτες ΠΑΟ: Χαμός στα αποδυτήρια -Δύο μέρες πριν ήσασταν μεθυσμένοι

5 λεπτά
Γιαννακόπουλος σε παίκτες ΠΑΟ: Χαμός στα αποδυτήρια -Δύο μέρες πριν ήσασταν μεθυσμένοι

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν χαρίστηκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην ομιλία του το Σάββατο, λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ εξέφρασε έντονα παράπονα για τη ζωή τους εκτός γηπέδου και την επαγγελματική τους στάση πριν από κρίσιμα παιχνίδια. Στην ομιλία του επισήμανε ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση και ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί συμπεριφορές που επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας. Με σκληρούς τόνους υποστήριξε πως «Στο παρελθόν ήμουν εξαιρετικά αυστηρός σε θέματα πειθαρχίας εξωαγωνιστικής δραστηριότητας. Ίσως ο πιο αυστηρός ιδιοκτήτης ευρωπαϊκής ομάδας σε τέτοια ζητήματα. Να ξέρετε κάτι… Υπάρχουν αγώνες που πρέπει να καταλαβαίνουμε τη σημασία τους. Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα αποδεχθώ.» Η δήλωση αυτή έγινε μπροστά σε σειρά στελεχών, τεχνικής ηγεσίας και ορισμένων μελών της ομάδας και δημιουργεί αίσθηση επείγοντος για την εύρεση λύσεων σε θέματα που θεωρούνται κεντρικά για την πρόοδο της σεζόν.

Στη συνέχεια της ομιλίας ο κ. Γιαννακόπουλος προχώρησε σε συγκεκριμένες αναφορές για περιστατικά που, όπως είπε, δεν συνάδουν με τον επαγγελματισμό που απαιτεί το επίπεδο του Παναθηναϊκού. «Ξέρω ποιος ήπιε, πόσο ήπιε και πότε ήπιε. Δεν θα αναφερθώ ονομαστικά αν και γνωρίζω τα πάντα. Δύο μέρες πριν και ξέρετε ποιοι είστε, στις 5 η ώρα το πρωί ήσασταν μεθυσμένοι. Είναι δυνατόν; Όχι. Αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ.» Τα λόγια αυτά προκάλεσαν ένταση στα αποδυτήρια και ανάγκασαν την τεχνική ηγεσία να συγκληθεί για εσωτερική συζήτηση. Πηγές εντός του συλλόγου ανέφεραν ότι η κουβέντα επεκτάθηκε σε ελεγχόμενες συναντήσεις και σε έκτακτες συζητήσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι καταγγελίες και να εξεταστούν πιθανά μέτρα πειθαρχίας.

Ο ιδιοκτήτης επανέλαβε ότι η παρέμβασή του δεν αποσκοπεί σε τιμωρητική εξουσία αλλά στην προστασία της ομάδας και της αξιοπρέπειας του οργανισμού, όπως το κατέθεσε με λόγια που περιείχαν και συναισθηματική φόρτιση: «Όχι από τιμωρητική διάθεση, αλλά γιατί πονάω γι’ αυτό. Αφού δεν έχετε εσείς παράπονο, δεν θέλω να έχω ούτε εγώ». Αμέσως μετά την ομιλία προγραμματίστηκαν επαφές της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία και το ιατρικό επιτελείο για την αξιολόγηση της φυσικής και ψυχικής κατάστασης των αθλητών. Σε διευκρινιστική ανακοίνωση που ετοιμάζεται θα αναφερθούν τα επόμενα βήματα, ενώ στο περιβάλλον της ομάδας υπάρχει η εκτίμηση ότι θα ακολουθήσουν προτάσεις για ενίσχυση της εσωτερικής πειθαρχίας και αναθεώρηση διαδικασιών που αφορούν εξωαγωνιστική συμπεριφορά. Η ομιλία του κ. Γιαννακόπουλου αφήνει ανοιχτό το ζήτημα των επιπτώσεων στο αγωνιστικό πρόγραμμα τις αμέσως επόμενες μέρες.

Στο επόμενο διάστημα διοίκηση και τεχνική ηγεσία αναμένεται να εξετάσουν συγκεκριμένα βήματα, όπως επανεξέταση κανόνων, ενίσχυση πειθαρχικών πρωτοκόλλων και συναντήσεις με αντιπροσώπους παικτών. Πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείονται προσωρινές κυρώσεις ή επιταχυνόμενες διαδικασίες για την τήρηση του κανονισμού. Η ομάδα εισέρχεται σε φάση εσωτερικής ανασύνταξης όπου θα καταγραφούν τα γεγονότα, θα ζητηθούν διευκρινίσεις και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα από τη διοίκηση.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]