Στο μήνυμα οι κιτρινόμαυροι αναφέρουν ότι στο 2′ της αναμέτρησης έπρεπε να αποβληθεί ο Ιβανούσετς και ότι στο 45’+2′ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ το οποίο, σύμφωνα με την ΠΑΕ, δεν προκύπτει από τα γεγονότα. Η ανακοίνωση επισημαίνει επίσης εθνικότητες μελών της διαιτητικής ομάδας, αναφέροντας τον Σέρβο διαιτητή στο γήπεδο και τον Ιταλό επόπτη VAR.
Η δημοσιοποίηση της διαμαρτυρίας έγινε την ώρα της ανάπαυλας του πρώτου ημιχρόνου και έχει στόχο την άμεση κοινοποίηση της θέσης του συλλόγου για τις κρίσιμες φάσεις πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.
Στην ανάρτηση η ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ντρέπεται και η ντροπή με όσα συμβαίνουν στην Τούμπα! Με το ζόρι ο Σέρβος διαιτητής και ο Ιταλός VARista να χάσει ο ΑΡΗΣ. Στο 2ο λεπτό χαρίζουν καθαρή κόκκινη κάρτα στον Π.Α.Ο.Κ., ενώ στο 45’+2’ ‘ανακαλύπτουν’ πέναλτι σε βάρος μας. Ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ντροπή, Στεφάν Λανουά”.