«Παίζουμε για την αγάπη των χωρών μας. Παίζουμε για την αγάπη του παιχνιδιού. Παίζουμε με σεβασμό.
Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει όχι να μας χωρίζει», έγραψε χαρακτηριστικά και το συνόδευσε με τις σημαίες των δύο χωρών.
Η ανάρτησή του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε κόντρα ανάμεσα στους δύο παίκτες, η οποία ξεκίνησε μετά τον ημιτελικό της Ελλάδας με την Τουρκία.
Ο Αλπερέν Σενγκούν είχε πει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πως “δεν είναι σπουδαίος πασέρ“, με τον Greek Freak να απαντά: “Δεν μιλάω πολύ, αφήνω το παιχνίδι μου να μιλήσει. Μπαίνω στη 13η χρονιά μου στο ΝΒΑ έχοντας κερδίσει τα πάντα. Στο τέλος της ημέρας δεν μετράνε τα λόγια, αλλά όσα φαίνονται στο γήπεδο“. Στη συνέχεια οι δυο τους δεν αντάλλαξαν χειραψία κατά τη βράβευσή τους ως μέλη της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά.
Ειδήσεις Σήμερα
- Βασίλης Τολιόπουλος: Στιγμές συγκίνησης με τον νεογέννητο γιο του και το χάλκινο μετάλλιο του Eurobasket 2025
- Παναθηναϊκός: Κατανοούμε τη στεναχώρια του κόσμου
- Champions League: «Βόμβα» Ουνιόν, εύκολα η Αρσεναλ [βίντεο]
- Ηλίας Μαμαλάκης: Η εξομολόγηση για τη περιπέτεια υγείας και η απόφασή του να γράψει διαθήκη – «Κόλλησα ένα βακτήριο που είναι θανατηφόρο» [βίντεο]

