Αθήνα Καιρός

Άνετη νίκη και θετικά μηνύματα για την ΑΕΚ – 3-0 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας

3 λεπτά
Άνετη νίκη και θετικά μηνύματα για την ΑΕΚ – 3-0 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / 10η ΗΜΕΡΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΙΤΕΣΕ - ΑΕΚ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ / EUROKINISSI)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε η ΑΕΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, επικρατώντας με 3-0 της Σεντ Τρούιντεν στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την επιστροφή της στην Αθήνα.

Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έδειξε στοιχεία από τη δουλειά που έχει γίνει στις προπονήσεις και έκλεισε το διάστημα της προετοιμασίας με μία εμφάνιση που άφησε θετικές εντυπώσεις.

Πήλιος και Γιόβιτς υπέγραψαν τη νίκη

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ήταν ο Σταύρος Πήλιος, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και έδωσε από νωρίς προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Έλληνας αμυντικός βρήκε δίχτυα στο 7ο και στο 18ο λεπτό, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση της ΑΕΚ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λούκα Γιόβιτς στο 42ο λεπτό, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο το πρώτο ημίχρονο για την Ένωση.

Θετικές εντυπώσεις από τον Λόβρο Μάγερ

Από τα νέα πρόσωπα της ομάδας, ξεχώρισε και ο Λόβρο Μάγερ, ο οποίος αγωνίστηκε με ενεργό ρόλο στη δημιουργία.

Ο τελευταίος μεταγραφικός αποκλεισμός της ΑΕΚ έδειξε ότι προσαρμόζεται σταδιακά στις απαιτήσεις του Μάρκο Νίκολιτς, με σωστές μεταβιβάσεις και συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ένταση, κυκλοφορία και αποτελεσματικότητα

Η ΑΕΚ παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο αρκετά από τα στοιχεία πάνω στα οποία έχει δουλέψει ο Σέρβος τεχνικός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Η Ένωση είχε:

-ένταση στο παιχνίδι της,
-σωστή ανάπτυξη,
-καλή κυκλοφορία της μπάλας,
-αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες.

Στοιχεία που δείχνουν την προσπάθεια της ομάδας να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Επιστροφή στην Αθήνα και τριήμερο ρεπό

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η αποστολή της ΑΕΚ ξεκίνησε την επιστροφή της στην Ελλάδα. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης (6/8) στα Σπάτα, όπου θα ξεκινήσει η τελική φάση της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων αγώνων.

Παράλληλα, η Ένωση περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει αυτός, στην κλήρωση των playoffs του Champions League τη Δευτέρα (3/8, 13:00).

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος (75’ Πένραϊς), Κάιρινεν (75’ Μάνταλος), Μάριν, Μάγερ (65’ Ζουμπκόφ), Κοϊτά (65’ Καλοσκάμης), Γιόβιτς (65’ Γκατσίνοβιτς), Βάργκα (65’ Ζίνι).

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]