Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα του Άγγελου Χαριστέα

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα του Άγγελου Χαριστέα

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μεγάλη «μορφή» του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, έστειλε το δικό του μήνυμα, με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού των «κίτρινων» στην περιοχή του Χαριλάου.

Ο Άγγελος Χαριστέας συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» και δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιο του για το τραγικό περιστατικό που έχει συνταράξει τις τελευταίες ώρες τη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο οπαδό του Άρη, ο παλαίμαχος επιθετικός των «κίτρινων», πρώην αθλητικός διευθυντής της ομάδας και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική στο Euro 2004 κάλεσε τους νέους και τις νέες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην φανατίζονται και να προσέχουν πολύ ποιον αφήνουν να μπει στην προσωπική τους ζωή.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version