Απίστευτο: Ο Μαρκάο της Γαλατά πλάκωσε τον συμπαίκτη του και αποβλήθηκε!

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Απίστευτο: Ο Μαρκάο της Γαλατά πλάκωσε τον συμπαίκτη του και αποβλήθηκε!

Εκπληκτικά πράγματα στην Τουρκία και μάλιστα όχι σε κάποια κατώτερη κατηγορία, αλλά στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γαλατά κόντρα στην Γκιρεσουνσπόρ του Σανκαρέ, που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, στο 61’ της αναμέτρησης, ο Μαρκάο των φιλοξενούμενων προφανώς είχε διαφωνία με τον συμπαίκτη του, Ακτούρκογλου και μάλιστα έφτασε τέτοιο σημείο ώστε να χειροδικήσει.

Ο Βραζιλιάνος έριξε δύο μπουνιές στον Τούρκο συμπαίκτη του κι όπως ήταν φυσικό αποβλήθηκε και μάλιστα με χρήση VAR. Ο προπονητής της Γαλατά, Φατίχ Τερίμ, έπειτα από δύο λεπτά αντικατέστησε και τον Ακτούρκογλου, σε μία γενικότερη φάση παραφροσύνης.

https://youtu.be/xcD2XsOZoAE

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version