Πύρρος Δήμας: Έξαλλος ο πρώην Ολυμπιονίκης – Κοπάνησε τα χέρια του στον τοίχο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Πύρρος Δήμας: Έξαλλος ο πρώην Ολυμπιονίκης – Κοπάνησε τα χέρια του στον τοίχο

Ο Πύρρος Δήμας βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όντας προπονητής των ΗΠΑ στην άρση βαρών.

Ο Πύρρος Δήμας έζησε έντονα τον αγώνα της Μάτι Ρότζερς, η οποία αγωνιζόταν στον τελικό των 87 κιλών. Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε καλά με επιτυχημένη προσπάθεια στα 108 κιλά στο αρασέ, ωστόσο στη συνέχεια απέτυχε τόσο στα 111 όσο και στα 112 κιλά. Στην τελευταία προσπάθεια, αρχικά σήκωσε τα κιλά, όμως η προσπάθεια της ακυρώθηκε από τους κριτές.

Η απόφαση των κριτών προκάλεσε την έκρηξη του Πύρρου Δήμα, ο οποίος χτύπησε με γροθιά τον τοίχο που στεκόταν.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version