Αγγελική Κανελλοπούλου: Yποψήφια για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Αγγελική Κανελλοπούλου: Yποψήφια για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Με δήλωσή της η Αγγελική Κανελλοπούλου, μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη και παλιά πρωταθλήτρια του τένις, έκανε γνωστή την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας για την θέση του εκπροσώπου της ΕΦΟΑ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

«Θα είμαι υποψήφια για τη θέση του εκπροσώπου της ΕΦΟΑ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για να διεκδικήσει το τένις όσα περισσότερα μπορεί και να αποτελέσει τον πρεσβευτή του αθλητικού ήθους που έχει ανάγκη η χώρα μας» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Υπηρετώ το ελληνικό τένις πολλές δεκαετίες και με πολλές ιδιότητες. Ως αθλήτρια η ίδια, ως Ολυμπιονίκης, ως μέλος σωματείων, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων και πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλησης.

Σήμερα, μοιράζομαι με όλους την περηφάνια που νοιώθω με τις διακρίσεις των σπουδαίων αθλητών μας και την ώθηση και προβολή που δίνεται στο ελληνικό τένις.

Την εμπειρία μου στο χώρο, θέλω να την αξιοποιήσω ώστε το ελληνικό τένις να βρεθεί ακόμα ψηλότερα. Να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη προβολή, μεγαλύτερη δημοφιλία καθώς και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στα θεσμικά όργανα του αθλητισμού.

Στις εκλογές της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) όσοι υπηρετούμε το ελληνικό τένις θα κληθούμε να λάβουμε την κρίσιμη απόφαση να επιχειρήσουμε ένα ποιοτικό άλμα μπροστά, ώστε το τένις στη χώρα μας να ανέβει επίπεδο, αξιοποιώντας μια μοναδική συγκυρία.

Στις εκλογές αυτές θα είμαι υποψήφια για τη θέση του εκπροσώπου της ΕΦΟΑ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για να διεκδικήσει το τένις όσα περισσότερα μπορεί και να αποτελέσει τον πρεσβευτή του αθλητικού ήθους που έχει ανάγκη η χώρα μας.

Παράλληλα θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις για την προεδρία της ΕΦΟΑ τον Θοδωρή Γκλαβά, έναν ικανό άνθρωπο, με ξεχωριστή αθλητική και επαγγελματική διαδρομή, που μπορεί να δώσει στο άθλημα τη νέα δυναμική που χρειάζεται.

Με τη συνεργασία όλων μας οι εκλογές της ΕΦΟΑ μπορούν να αποτελέσουν το ορόσημο μιας ποιοτικής επανεκκίνησης για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Με εκτίμηση,

Αγγελική Κανελλοπούλου»

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version