Αθήνα Καιρός

ΝΒΑ: Ξανά… τριπλός Giannis και νίκη για τους Μπακς

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
6 λεπτά
ΝΒΑ: Ξανά… τριπλός Giannis και νίκη για τους Μπακς

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει για πρώτη φορά στην καριέρα του διαδοχικά τριπλ νταμπλ φίγκιουρ, το Μιλγουόκι επιβλήθηκε των Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον με 125-119.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Greek Freak» είχε πετύχει τριπλ νταμπλ και στο προηγούμενο παιχνίδι των Μπακς, κόντρα στους Νικς, με αποτέλεσμα να μετράει πλέον 24 τριπλ νταμπλ στην καριέρα του. Ο «Giannis» τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους (10/15 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7/8 βολές), 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 4 λάθη στα 36 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα που χρησιμοποιήθηκε.

Τα «ελάφια» είχαν άλλους επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να έχει 18. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε άποντος στα 106 δευτερόλεπτα που αγωνίστηκε, καθώς είχε απολογισμό 0/1 δίποντο και 1 ριμπάουντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιθετικός πλουραλισμός των Μπακς… εξουδετέρωσε τη σπουδαία εμφάνιση του Ράσελ Ουέστμπρουκ, καθώς ο γκαρντ των Ουίζαρντς τελείωσε τον αγώνα με 42 πόντους (11/21 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 5/9 βολές), 10 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη σε 39 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Στο μεταξύ, το Ντάλας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας των Νάγκετς στο Ντένβερ με 116-103. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των Μάβερικς, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Λούκα Ντόντσιτς με 21 πόντους και 12 ασίστ. Από πλευράς των γηπεδούχων, ο Νίκολα Γιόκιτς «άγγιξε» το τριπλ νταμπλ φίγκιουρ, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, η Ιντιάνα επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς κατέβαλε στο Φοίνιξ με 122-111 την αντίσταση των Σανς, οι οποίοι μετρούσαν πέντε σερί νίκες. Οι Πέισερς είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό ποντων, με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον να είναι ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων με 25.
Την τέταρτη σερί νίκη τους πανηγύρισαν οι Νετς, επικρατώντας του Ντιτρόιτ στο Μπρούκλιν με 100-95.

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Τέλος, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τη Νέα Υόρκη με 119-97. Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αγωνίστηκε με τους γηπεδούχους για 29 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα με απολογισμό 4 πόντους (2/5 δίποντα, 0/6 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη.

Συνοπτικά, στους αγώνες για το ΝΒΑ που έγιναν τα ξημερώματα σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
  • Οκλαχόμα Σίτι-Νέα Υόρκη 97-119
  • Μπρούκλιν-Ντιτρόιτ 100-95
  • Σάρλοτ-Τορόντο 114-104
  • Ουάσινγκτον-Μιλγουόκι 119-125
  • Ατλάντα-Σακραμέντο 121-106
  • Μινεσότα-Πόρτλαντ 121-125
  • Φοίνιξ-Ιντιάνα 111-122
  • Ντένβερ-Ντάλας 103-116

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]