Europa League: Στις 6 Αυγούστου η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Europa League: Στις 6 Αυγούστου η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 22.00, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Μολινό» ο αγώνας ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, για τη φάση των «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι στο πρώτο παιχνίδι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 με την αγγλική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα προσπαθήσουν να πάρουν σκορ πρόκρισης και το εισιτήριο για το άτυπο final-8 της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί επί γερμανικού εδάφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «νοκ-άουτ» αγώνας Σεβίλλη-Ρόμα, από τον οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού ή της Γουλβς στα προημιτελικά (Τρίτη 11/8 στο Ντούισμπουργκ), θα γίνει την ίδια ημέρα, στις 19:55, στο Ντούισμπουργκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκκρεμών αναμετρήσεων για τη φάση των «16» του Europa League:

ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 5/8

22:00 Ίντερ-Χετάφε («Veltins Arena», Γκελζενκίρχεν)

ΠΕΜΠΤΗ 6/8

19:55 Σεβίλη-Ρόμα («MSV Arena», Ντούισμπουργκ)

ΑΓΩΝΕΣ ΡΕΒΑΝΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 5/8

19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βόλφσμπουργκ («Ολιμπίσκι», Κίεβο)

19:55 Κοπεγχάγη-Μπασακσεχίρ («Πάρκεν», Κοπεγχάγη)

22:00 Μάντσεστερ Γιουν.-ΛΑΣΚ («Ολντ Τράφορντ», Μάντσεστερ)

ΠΕΜΠΤΗ 6/8

19:55 Λεβερκούζεν-Ρέιντζερς («Μπάι Αρένα», Λεβερκούζεν)

22:00 Βασιλεία-Αϊντραχτ Φρανκ. («Ζανκτ Γιάκομπ», Βασιλεία)

22:00 Γουλβς-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ («Μολινό», Γουλβερχάμπτον)

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version