Κορυφαίος παράγοντας του ποδοσφαίρου στον «Ε.Τ.»: Εξαιτίας του πολέμου ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ θα καταστραφούμε όλοι

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορυφαίος παράγοντας του ποδοσφαίρου στον «Ε.Τ.»: Εξαιτίας του πολέμου ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ θα καταστραφούμε όλοι

«Εξαιτίας του πολέμου Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θα καταστραφούμε όλοι», είπε χαρακτηριστικά στον Ελεύθερο Τύπο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιρικός παράγοντας σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και φανερώνοντας το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, η χθεσινή παρέμβαση Μητσοτάκη στο ποδόσφαιρο φέρνει σημαντικές ανατροπές καθώς μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει η διεθνής επιτροπεία.

Οπως τα κατάφεραν, όμως, οι Ελληνες παράγοντες όχι μόνο δεν θα γίνει αυτό, αλλά για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μην υπάρχει Grexit θα δημιουργηθεί ένα νέο μνημόνιο με FIFA και UEFA που θα προκαλέσει και την παράταση επ’ αόριστον της διεθνούς επιτροπείας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει και ανατροπές σε ό,τι έχει να κάνει με τις εκλογές στην ομοσπονδία που είχε αποφασιστεί να γίνει στις αρχές καλοκαιριού.

Μάλιστα από τη στιγμή που θα υπάρξει απευθείας επαφή του πρωθυπουργού με τους προέδρους της FIFA και της UEFA τα πράγματα αποκτούν πολύ πιο σοβαρό χαρακτήρα. Υπάρχει, όμως, μία λεπτομέρεια που δείχνει ότι είμαστε πιο κοντά στο Grexit παρά στην εξομάλυνση της κατάστασης.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version