Ραντεβού θανάτου των χούλιγκανς στο Μενίδι

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ραντεβού θανάτου των χούλιγκανς στο Μενίδι

Στις 5.45 τα ξημερώματα, 50 μοτοσυκλέτες με οπαδούς του Ολυμπιακού έφτασαν στη αερογέφυρα της Λ. Καραμανλή στο Μενίδι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και περίμεναν την αμαξοστοιχία που θα περνούσε σε λίγη ώρα από τη Θεσσαλονίκη.

H αμαξοστοιχία μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ και όταν έφτασε στο Μενίδι οι οπαδοί που τους  περίμεναν άρχισαν να πετούν αντικείμενα και καπνογόνα εναντίον του τρένου, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υποχρέωσαν τον μηχανοδηγό να ακινητοποιήσει το τρένο και κατέβηκαν για να απαντήσουν.

Επενέβη η αστυνομία για να σταματήσουν οι συμπλοκές, προήχθησαν 9 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν κράνη, σιδηρογροθιές, καπνογόνα, ρόπαλα, βόμβες μολότοφ, μαχαίρια και φωτοβολίδες.

Στις συμπλοκές τραυματίστηκαν 2 άτομα, ελαφρά, σημειώθηκαν ζημιές στα τζάμια της αμαξοστοιχίας και κάηκαν δυο μηχανές.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version