«Όνειρο» της FIBA: Φανταστείτε ο Καλάθης να δίνει ασίστ στον Αντετοκούνμπο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
«Όνειρο» της FIBA: Φανταστείτε ο Καλάθης να δίνει ασίστ στον Αντετοκούνμπο

Η FIBA έχει αρχίσει να «ζεσταίνει» το κλίμα, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, με την Εθνική Ανδρών να έχει την τιμητική της σε σημερινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή (4/4) εξωπραγματική εμφάνιση του… μετρ στη δημιουργία, Νικ Καλάθη, ο οποίος στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουντούτσνοστ έγινε ο μόλις δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Euroleague που σημειώνει τριπλ νταμπλ, μετά τον Νίκολα Βούιτσιτς.

H Παγκόσμια Ομοσπονδία «πιάστηκε» από τις επιδόσεις του αρχηγού των «πράσινων», δημοσιεύοντας video με μία… δόση από τις κορυφαίες «γαλανόλευκες» ασίστ του Νικ Καλάθη. Αποκορύφωμα της ανάρτησης, η σύνδεση του διεθνούς γκαρντ με τον βασικό υποψήφιο για τον τίτλο του MVP στο ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την FIBA να αναρωτιέται… «φανταστείτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να παίρνει ασίστ από τον Νικ Καλάθη».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version