Επίθεση Κοντονή στην ΕΠΟ για την απουσία μαθητών από τον Τελικό του άδειου ΟΑΚΑ

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Επίθεση Κοντονή στην ΕΠΟ για την απουσία μαθητών από τον Τελικό του άδειου ΟΑΚΑ

Με ανακοίνωσή της η ΓΓΑ ξεκαθαρίζει πως για την απουσία μαθητών από τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ευθύνεται η ΕΠΟ που δεν οργάνωσε έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες και όχι το Υπουργείο. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων μερίδας του Τύπου, αναφορικά με το καθεστώς της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διευκρινίζει ότι στην Υπουργική Απόφαση της 15ης Απριλίου 2016, προβλέπεται με σαφήνεια ότι «ο τελικός θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο παρουσία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν».

Κατόπιν τούτου καθίσταται προφανές και στον πλέον κακόπιστο ότι η απουσία μαθητών από τον τελικό οφείλεται αποκλειστικά στην αδυναμία της ΕΠΟ να οργανώσεις έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες”.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version