Europa League: Υποψήφιος για καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής ο Φορτούνης

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Europa League: Υποψήφιος για καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Ντουντελάνζ και επικράτησε με 5-1 για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League.

Βασικός συντελεστής στην επιτυχία της ομάδας του Πειραιά ήταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος με την απόδοση του είναι υποψήφιος για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη όλης της αγωνιστικής στο Europa League.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέτυχε δύο γκολ και η UEFA τον συμπεριέλαβε στη λίστα των τεσσάρων υποψηφίων MVP της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, μαζί με τους Ματιέ Βαλμπουενά (Φενέρμπαχτσε), Τακούμι Μιναμίνο (Σάλτσμπουργκ) και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version