Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Συνελήφθη αλλοδαπός με χειροβομβίδα

Στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη – «Πανζουρλισμός» στο Ελ. Βενιζέλος

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη – «Πανζουρλισμός» στο Ελ. Βενιζέλος

Με ένα πλατύ χαμόγελο και αρκετό κόσμο να την περιμένει, η Κατερίνα Στεφανίδη, επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Δε γνωρίζω την Αυγή, πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα στη ζωή μου» έσπευσε να δηλώσει η Χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη όταν ρωτήθηκε για το σχετικό δημοσίευμα ενώ στηλίτευσε και τη στάση των δημοσιογράφων που εμφανίζονται κάθε τέσσερα χρόνια.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, επανέλαβε πως ακόμα και σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει το σπουδαίο επίτευγμά της, έβγαλε την πικρία της για την προβολή που τυγχάνει, παρά το γεγονός πως κερδίζει διαρκώς μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα (με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα της «Αυγής»), ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στην Γελένα Ινσιμπάγεβα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, πετύχαμε τον στόχο μας, περιμένω… πώς και πώς τις διακοπές πλέον, αν και έχω να δώσω κάποιους αγώνες ακόμα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, συνεχίζω με τον ίδια δίψα και τον ίδιο τρόπο για νέες διακρίσεις. Στο Ρίο κάναμε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση. Πίστευα στο μετάλλιο, κι εγώ και ο άνδρας μου. Αυτός με έκανε να πιστέψω ακόμα περισσότερο το χρυσό».

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξή του. Ο σύζυγός μου (σ.σ και προπονητής της) με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Με έχει βοηθήσει ψυχολογικά, αγωνιστικά, σε όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την βουτιά του άνδρα μου όταν οριστικοποιήθηκε πως πήρα το χρυσό! Νόμιζα πως θα πέσει κάτω! Του το αφιερώνω…».

Όσον αφορά το «θέμα» που προέκυψε με την εφημερίδα «Αυγή», είπε: «Εγώ έκανα μια δήλωση γενικά στους δημοσιογράφους. Δεν το ξέρω και δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο Μέσο. Εγώ έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μια φορά τα τέσσερα χρόνια…».

Ερωτηθείσα για τις περιβόητες ατάκες της Ινσιμπάγεβα, όπου ουσιαστικά η Ρωσίδα έλεγε πως από τη στιγμή που αυτή δεν «κατέβηκε» στο Ρίο, τότε ο πρώτος είναι… δεύτερος, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε: «Να συζητήσουμε για αθλητικά πράγματα…» μην θέλοντας να δώσει συνέχεια.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

YouTube thumbnail
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]