Μπούκαρε με όπλο στο γήπεδο και απείλησε τους παίκτες [εικόνα]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Μπούκαρε με όπλο στο γήπεδο και απείλησε τους παίκτες [εικόνα]

Ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κένυας κατήγγειλε πως ήταν στόχος ενός άνδρα που οπλοφορούσε εντός αγωνιστικού χώρου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο κατά την διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης ανάμεσα της Μπαντάρι με την Ζου Κερίτσο.

Συγκεκριμένα ο διεθνής Κονγκολέζος Φελί Μουλούμπα υποστηρίζει πως ο εισβολέας ήθελε να τον σκοτώσει με περίστροφο που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος της ζώνης του.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Η κενυατική ομοσπονδία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο άνδρας που εισήλθε οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα μετά την λήξη της αναμέτρησης (1-1).

Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση των ποδοσφαιριστών ο άγνωστος απωθήθηκε προτού πυροβολήσει.

Η κενυατική ομοσπονδία παράλληλα ζητάει από την αστυνομία να διασφαλίσει την ομαλότητα των αγώνων προκειμένου στο μέλλον να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο συνέβη πριν από περίπου τρία χρόνια κατά την διάρκεια του αγώνα Ουλίνζι Σταρς-AFC Λέοπαρντς με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν στρατιώτη.

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version