Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Γιόχανσον

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Γιόχανσον

Τίτλοι τέλους έπεσαν οριστικά σήμερα στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μέσος αφού αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ, ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Νίκο Λυμπερόπουλο για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και το συμβόλαιό του θα έχει εκπνεύσει και τυπικά, προκειμένου να αναζητήσει νέες προοπτικές στην καριέρα του.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του, το προηγούμενο δύσκολο για εκείνον διάστημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Οκτώβριο στην αναμέτρηση με την Ιταλία, ενώ δήλώσε ευγνώμων για την στάση της ΑΕΚ να επιθυμεί να τον κρατήσει ανανεώνοντας του τον συμβόλαιο.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια δεν προκάλεσε έκπληξη στις τάξεις των κιτρινόμαυρων, που ήταν προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες ήταν διατεθειμένοι να ανοίξουν νέο κύκλο συνομιλιών με την πλευρά του 28χρονου, με στόχο την επέκταση τη συνεργασίας τους.

Πηγή: sport-fm.gr 

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version