Αθήνα Καιρός

Basketgate: Ο Λύτρας την υπεράσπιση του Κορομηλά – «Δεν έχει καμία σχέση με τις πράξεις που του αποδίδονται»

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Basketgate: Ο Λύτρας την υπεράσπιση του Κορομηλά – «Δεν έχει καμία σχέση με τις πράξεις που του αποδίδονται»

Basketgate: Την υπεράσπιση του πρώην διαιτητή Ηλία Κορομηλά, που είναι από τους έξι που έχουν συλληφθεί για τους στημένους αγώνες στο μπάσκετ, αναλαμβάνει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, όπως έγινε γνωστό σήμερα Σάββατο (24.10.26).

Ο πρώην διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς, θα απολογηθεί τη Δευτέρα (26.10.26) στον ανακριτή για το σκάνδαλο στο μπάσκετ.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το δικηγορικό του Απόστολος Λύτρας, ο εντολέας του δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται.

«Ο Ηλίας Κορομηλάς θα απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια σε κάθε ερώτημα που θα του τεθεί και να συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]