Η Πάολα έκανε τον Σαββίδη να κλάψει [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Η Πάολα έκανε τον Σαββίδη να κλάψει [βίντεο]
Σαββίδης και ΠΑΟΚ θα κινηθούν νομικά εναντίον του Χάτζι

«Λύγισε» πάνω στην πίστα ο Ιβάν Σαββίδης όταν η Πάολα ερμήνευσε το τραγούδι «Σον θεό εφτάγω τάμα».

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η γιορτή του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου η Πάολα ήταν η κεντρική τραγουδίστρια.

Κατά την διάρκεια της γιορτινής εκδήλωσης, η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε το ποντιακό τραγούδι «Σον Θεό εφτάγω τάμα», με τον Ιβάν Σαββίδη να «λυγίζει» και να κατεβαίνει από την πίστα.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version